Skip links

Informatie

Huisregels gebruik Slaaptrein1907

Wij heten u van harte welkom bij Slaaptrein1907 te ’s-Heer Abtskerke en verzoeken u zich op de hoogte te stellen van onze Huisregels. Met het aangaan van een reservering bent u akkoord gegaan met deze Huisregels

Toegang

 1. De Slaaptrein1907 is 24 uur per dag voor de (hoofd)gast toegankelijk. De trein heeft een eigen afsluitbare ingang. Bij verlaten van de trein en het erf dient de trein met de verstrekte sleutel afgestoten te worden.
 2. De slaaptrein1907 is geschikt voor 4 personen. Optioneel zijn 2 boven/ stapelbedden bij te boeken. Deze stapelbedden kunnen deze bedden alleen met een trapje bereikt worden. Om te voorkomen dat u uit deze bedden valt dient u de aanwezige riemen te laten zitten.
 3. De Slaaptrein1907 is vanwege het authentieke karakter niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het laten overnachten van kinderen jonger dan 11 jaar is dus niet toegestaan.
 4. De slaaptrein is vanwege de instap en de beperkte ruimte minder geschikt voor minder validen. Het beoordelen of een minder valide persoon gebruik kan maken van de slaaptrein is aan de hoofdgast.
 5. Huisdieren zijn niet toegestaan in de slaaptrein.

Veiligheid

 1. De beheerder stelt de hoofdgast op de hoogte welke ruimtes bij Slaaptrein1907 voor u beschikbaar en bruikbaar zijn. Het is niet toegestaan om de CV ruimte, de accukisten met het schakelpaneel en de “Bijl en Zaag” kast  te openen. Bij uitval stroomuitval gelieve contact op te nemen met de beheerder.
 2. In verband met uw eigen veiligheid en dat van de Slaaptrein1907 is het verboden om binnen in de trein te roken of open vuur zoals kaarsen te gebruiken.
 3. Roken en open vuur in tuin is alleen toegestaan op veilige afstand van de trein zelf.
 4. Het misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rook- of andere melders is niet toegestaan.
 5. De vluchtdeur in de grote slaapkamer mag alleen bij noodsituaties gebruikt worden.

Buitenterrein

 1. De auto kan gratis worden geparkeerd op het eigen terrein, ongeveer 100 meter vanaf de Slaaptrein1907. Parkeren geschiedt geheel op eigen risico. Electrische laden van de auto is evt. mogelijk. Gelieve hier vooraf per E-mail contact op te nemen.
 2. Op het buitenterrein staan ook een station, historische loodsen en een werkplaats. Tevens zijn er een grote blusvijver, een spoorlijn, treinwielen en andere onderdelen aanwezig. Het betreden van voornoemde is niet toegestaan.
 3. Het betreden van de terreinen van de buren is niet toegestaan.
 4. Andere voorzieningen op het erf en het perron zoals het tuinmeubilair dienen met zorg en overeenkomstig de bestemming te worden gebruikt.
 5. Het is niet toegestaan de dieren op het erf zonder overleg te voeren.
 6. Het is niet toegestaan om op de slaaptrein1907 te klimmen, zich onder de slaaptrein1907 of andere treinen te begeven of op de spoorlijn te lopen.

Aankomst-, vertrek en overige tijdstippen.

 1. Op de dag van aankomst is uw kamer vanaf 15.00 uur voor u beschikbaar en kunt u tot 18.00 uur bij ons terecht. Indien u niet op de aangegeven tijd aanwezig kunt zijn, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk telefonisch aan ons kenbaar maken. Afwijkende tijden zijn alleen mogelijk in overleg.
 2. In verband met het schoonmaken van de kamers  dient u deze op de dag van vertrek vóór 11.00 uur te verlaten, en de sleutel bij de beheerder in te leveren. Tenzij anders overeengekomen.
 3. Afhankelijk of u een ontbijt heeft geboekt zijn de ingrediënten er van aanwezig in de koelkast en de keukenkast. De vers gebakken broodjes kunnen we afhankelijk van uw wens tussen 08:00 en 10:30 bezorgen. Bij mooi weer is het toegestaan om buiten op het perron te ontbijten. Heeft u speciale wensen voor het ontbijt,  glutenvrij, zoutarm, vegetarisch etcetera, wilt u dit dan per E-mail aan info@slaaptrein1907.nl aangeven op dezelfde dag als u de reservering bij ons maakt. Afhankelijk van uw wensen behouden we het recht voor om kosten hiervoor in rekening te brengen. Het is niet mogelijk om dit alsnog achteraf bij te reserveren.
 4. Rusttijden zijn van 23.00 uur – 07.00 uur. Gelieve in deze periode geen harde geluiden in de buitenomgeving te maken.

Overige

 1. Wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Ondanks onze goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht of opmerking heeft. Om die goed op te kunnen lossen vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken ter plekke, via mail of telefonisch contact. Gelieve eerst de klacht aan ons kenbaar te maken alvorens deze via een recensie op internet of via social media te delen.
 2. Er dient zorgvuldig met de spullen te worden omgegaan en de Slaaptrein1907 dient dan ook netjes, fatsoenlijk compleet te worden achtergelaten. Het meenemen van spullen uit de Slaaptrein1907 is niet toegestaan. Breuk of beschadiging dient dan ook door de gast direct aan de beheerder te worden gemeld. Mocht na het uitchecken toch blijken dat er spullen kapot zijn achtergelaten en dit is niet aan de beheerder gemeld zullen de kosten voor herstel bij de hoofdgast in rekening worden gebracht.
 3. Gasten dienen de instructies van de beheerders op te volgen. Beheerders kunnen gasten, bij overtreding van de Huisregels of bij ongepast gedrag met onmiddellijke ingang de toegang tot de Slaaptrein1907 ontzeggen en/of weigeren zonder restitutie van verblijfskosten.

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag!

 

Wij wensen u een fijn verblijf!

Met vriendelijke groeten,

 

Slaaptrein1907

Jos Toes en Marjo van’t Veer

We gebruiken cookies! Als je verder gaat op de site dan gaan we er vanuit dat ermee instemt.